Barn till sjukhus efter krock mellan bil och cykel

Publicerad

En bilist och ett litet barn på cykel har krockat i Mölndal uppger polisen.

Enligt SOS Alarm har en person förts till sjukhus med ambulans.

Skadeläget är oklart.

Polisen fick larm om en trafikolycka i Mölndal klockan halv elva på måndagsförmiddagen. 

Enligt de första uppgifterna handlade det om en bilist och en cyklist som hade krockat. Cyklisten är ett litet barn och föräldrarna ska ha varit på plats tillsammans med ambulans.

Barnet ska ha fått en sårskada på ryggen och i övrigt är skadeläget oklart, meddelar polisen. 

SOS Alarm uppger att en person förts med ambulans till sjukhus efter olyckan.

Treåringen fick lindriga skador

– Det är barnet, en treåring, som åkt med ambulansen. Barnet fick lindriga skador och har klarat sig bra, säger Hans Lippens, polisens presstalesman vid polisen i region väst.

Det finns ingen misstanke om brott bakom händelsen enligt polisen. 

– Jag vet inte hur det har gått till. Jag vet inte ens om de verkligen krockat eller om barnet kört omkull vid bilen, säger Hans Lippens.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER