Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Beskedet: Miriam Bryant spelar på Way out west

Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGREN
Foto: JOHAN CARLEN

Miriam Bryant uppträder på Way out west i sommar.

Spelningen i Slottsskogen i Göteborg blir hennes enda i Sverige i år.

"Vi är mycket stolta", skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Miriam Bryant kommer hem till Göteborg för sin enda Sverigespelning i år, skriver Way out west på sin hemsida. Det är på just festivalen i sommar som den kommer att äga rum.

"Vi är mycket stolta över att berätta att Göteborgs, Sveriges och snart hela världens popdrottning Miriam Bryant är klar för Way out west 2018. Spelningen i Slottsskogen blir den enda på svensk mark i år", står det på hemsidan.

 

LÄS MER: Lykke Li klar för Way out west

 

Den folkkära göteborgaren gjorde succé i TV4-programmet "Så mycket bättre" och när hon år 2015 utsågs till "Årets göteborgare" berättade hon om relationen till sin tidigare hemstad:

– Det känns som ett gammalt ex faktiskt, som jag älskar skitmycket och som har betytt väldigt mycket i skapandet av mig.

Priset betydde mycket

Priset var betydelsefullt för henne.

– Det känns helt sjukt faktiskt. Det är så konstigt. Jag bara ler när jag tänker på det. Och så är jag förvånad också, sa Miriam Bryant och fortsatte:

– Alla Grammisar och P3 Guld-priser, som jag inte hade kunnat bli nominerad till ändå i år eftersom jag inte har släppt något eget material, de hade jag kunnat byta ut mot det här. Det känns som att det här är något som man bara blir en gång i sitt liv.

Nu får alla göteborgare chansen att se henne ta ton på hemmaplan. Datumen som gäller för årets Way out west är den 9–11 augusti.