Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGRENFoto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGREN
 Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGREN
Foto: JOHAN CARLENFoto: JOHAN CARLEN
 Foto: JOHAN CARLEN

Beskedet: Miriam Bryant spelar på Way out west

Publicerad

Miriam Bryant uppträder på Way out west i sommar.

Spelningen i Slottsskogen i Göteborg blir hennes enda i Sverige i år.

"Vi är mycket stolta", skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Miriam Bryant kommer hem till Göteborg för sin enda Sverigespelning i år, skriver Way out west på sin hemsida. Det är på just festivalen i sommar som den kommer att äga rum.

"Vi är mycket stolta över att berätta att Göteborgs, Sveriges och snart hela världens popdrottning Miriam Bryant är klar för Way out west 2018. Spelningen i Slottsskogen blir den enda på svensk mark i år", står det på hemsidan.

 

LÄS MER: Lykke Li klar för Way out west

 

Den folkkära göteborgaren gjorde succé i TV4-programmet "Så mycket bättre" och när hon år 2015 utsågs till "Årets göteborgare" berättade hon om relationen till sin tidigare hemstad:

– Det känns som ett gammalt ex faktiskt, som jag älskar skitmycket och som har betytt väldigt mycket i skapandet av mig.

Priset betydde mycket

Priset var betydelsefullt för henne.

– Det känns helt sjukt faktiskt. Det är så konstigt. Jag bara ler när jag tänker på det. Och så är jag förvånad också, sa Miriam Bryant och fortsatte:

– Alla Grammisar och P3 Guld-priser, som jag inte hade kunnat bli nominerad till ändå i år eftersom jag inte har släppt något eget material, de hade jag kunnat byta ut mot det här. Det känns som att det här är något som man bara blir en gång i sitt liv.

Nu får alla göteborgare chansen att se henne ta ton på hemmaplan. Datumen som gäller för årets Way out west är den 9–11 augusti. 

Jonathan Berntsson
Jonathan Berntsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag

Mest delat just nu
VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER