Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bekräftat: Kroppen är försvunne Pierre

Foto: Läsarbild och privat

Den kropp som hittades flytande i vattnet på Lindholmen var försvunne Pierre Nilsson, 25.

Det bekräftar nu polisen.

- Identifieringen gjordes på förmiddagen och de anhöriga är underrättade, säger Thomas Fuxborg, presstalesman vid polisen i Västra Götaland.

Det var på onsdagsmorgonen som en förbipasserande upptäckte en kropp som låg och flöt i vattnet på Lindholmen. Räddningstjänsten och polis kallades till platsen och kroppen fördes i väg för en rättsmedicinsk undersökning.

Var försvunne Pierre

På fredagsförmiddagen blev identifieringen klar. Det var försvunne Pierre Nilsson, 25.

- Identifieringen gjordes med hjälp av tandkort och de anhöriga har underrättats, säger Thomas Fuxborg.

Höll minnesstund

Redan innan identifieringen var klar pekade mycket på att det var Pierre Nilsson som hittats och under torsdagen hölls en minnesstund för honom vid Lindholmspiren där han hittades. Över 200 samlades för sörja och visa sitt stöd för hans familj.

- Vi vill tacka alla som stött oss under den här svåra tiden, sa Pierres pappa Bo Nilsson.

Pierre Nilsson försvann efter en fest på Slakthuset i Göteborg den 4 mars i år. Han skulle ha sovit hos sin mamma men dök aldrig upp. Ett stort antal personer har varit engagerade i sökandet efter honom.