Den döda personen hittades i skogen i Stubbehagen i Lidköping. Polisen har spärrat av området för teknisk undersökning. Obs: Det finns inga uppgifter om kopplingar mellan den döde och företaget som syns på bilden. Foto: Google maps/Torbjörn Axelsson
Den döda personen hittades i skogen i Stubbehagen i Lidköping. Polisen har spärrat av området för teknisk undersökning. Obs: Det finns inga uppgifter om kopplingar mellan den döde och företaget som syns på bilden. Foto: Google maps/Torbjörn Axelsson

Avliden person hittad
i skogen i Lidköping

Publicerad

En avliden person har hittats i Lidköping, uppger polisen.

Platsen har spärrats av för en teknisk undersökning.

På tisdagen hittades en avliden person i skogen i Stubbehagen i Lidköping.

Personens identitet är ännu okänd.

En teknisk undersökning ska göras och platsen har spärrats av. Polisens tekniker är på väg till platsen.

– Jag vet inte mer om det här i nuläget, säger Björ Blixter, polisens presstalesman.

– Vi kommer inte att lämna mer information om detta i dag, vi måste få en chans att fastställa identiteten, säger Björ Blixter.

Det är oklart när personens identitet kommer att vara fastställd.

– Jag vet inte detta ännu, säger Björ Blixter.

Personen hittades vid 14-tiden på tisdagen.

Adrianna Pavlica
Adrianna Pavlica

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER