Attackerades av fyra okända kvinnor

Publicerad

Under natten mot fredagen larmades polis efter att en misshandel inträffat i Borås. En kvinna ska då ha blivit attackerad av fyra för henne okända kvinnor.

Enligt polisen drog kvinnorna ner offret på marken och sparkade och slog henne.
Polisen har inte lyckats gripa någon efter händelsen.

Det var strax innan midnatt, natten mot fredagen som polis larmades efter att en kvinna blivit misshandlad i Borås. 

Sparkade och slog kvinnan

Fyra för henne okända kvinnor ska ha attackerat henne och dragit ner henne på marken. Enligt polisen har de sparkat och slagit henne innan de försvunnit från platsen.

Kvinna tog skydd inne på en restaurang och larmade polisen. 

Ingen har gripits

Under natten har polisen sökt efter kvinnorna, men inte lyckats gripa någon under natten.

– Vi behöver få in fler vittnesuppgifter från andra människor som har varit där och som inte blev nerslagna och sparkade så att vi kan få mer detaljer om hur de såg ut till exempel. Vi kommer även att titta om det finns övervakningskameror i närheten, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson i region Väst.

Den misshandlade kvinnan ska inte ha behövt föras med ambulans till sjukhus.

Lovisa Waldeck
Lovisa Waldeck

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER