Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Arrangören släpper fler biljetter till Laleh på Ullevi

Laleh är född och uppvuxen i Hammarkullen i Göteborg.
Foto: OLLE SPORRONG
Spelningen på Ullevi blir Lalehs största framträdande någonsin.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

Nästa sommar uppträder Laleh i Göteborg. 

Hon blir därmed historisk när hon som första svenska kvinnliga soloartist får en egen konsert på Ullevi. 

Nu släpper arrangören fler biljetter till evenemanget. 

I början av juni meddelade Got Event att Laleh intar Ullevi i Göteborg sommaren 2022. 

– Ullevi var en plats där jag som liten fotbollstjej gick för att titta på Gais eller stå utanför vid grinden och få autografer ifrån mina favoritspelare, så nu, efter alla år, känns det lite extra speciellt, jag kommer dock inte ha med mig min fotboll, tror jag, sa Laleh i ett pressmeddelande i samband med nyheten. 

Och intresset för konserten har varit stort. Så stort att arrangören Got Event nu släpper extrabiljetter. Dessutom ar man bort åldersgränsen helt och hållet.

- Jag längtar, så mycket ny musik och spännande saker som jag vill dela kommande året inför Ullevi. Bara att få se fram emot en kväll tillsammans och spela musik igen känns overkligt, säger Laleh i ett pressmeddelande. 

Producerat åt världsartister 

Konserten äger rum den tionde juni 2022.

2005 släppte Laleh sin debutskiva och blev då den första kvinnan någonsin att vinna en Grammis för bland annat ”Årets producent”.

Sedan debuten har Laleh haft stora framgångar och släppt låtar som ”En stund på jorden”, ”Some die young”, ”Bara få va mig själv” och ”Goliat”. Hon har även skrivit och producerat musik åt världsartister som Adam Lambert, Ellie Goulding och Shawn Mendes.

Se också: