Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Allt du behöver veta om hundmässan My Dog 2018

Den årliga hundmässan, My Dog, drar igång den här veckan. Tusentals hundar, hussar och mattar kommer till Svenska Mässan och Göteborg för att delta i utställningar, aktiviteter och massa annat roligt för den hundintresserade.

Funderar du på att skaffa hund, äger redan en eller bara är superintresserad av våra fyrbenta vänner är väntar några spännande dagar. Förutom ett mässgolv fyllt med programpunkter och information pågår bland annat tävlingar i "Nosework", "Freestyle" och "Rallylydnad". Dessutom är det fler olika internationella hundutställningar.


Läs mer: Bajsplockarna ska hålla rent efter 9000 hundar
 

Hundfest i Göteborg

När: 4 -7 januari 2018

Hundmässan år numera en tradition i januari och i år drar "My Dog" igång torsdagen 4 januari och avslutas på söndag 7 januari med momentet "Best in show". Dörrarna öppnar klockan 09.00 och stängs klockan 17.00 varje dag under mässan.

Hela programmet finns att läsa på "My Dogs" egen hemsida. 

Korsvägen och Svenska mässan kommer fyllas av hundar 

Var: Svenska Mässan i Göteborg

"My Dog" äger rum på Svenska Mässan i Göteborg, Mässans gata 20. Bästa sättet att ta sig dit är att ta buss eller spårvagn till Korsvägen. På våning 1 samlas alla utställer och här återfinner man även den så kallade "Finalringen". På våning två hittar man tävlingsarenan för "Rallylydnad" och "Nosework".

Utställning, agility-tävlingar och andra tävlingar under My Dog

Hur: Tävlingar, utställningar och aktiviteter för hundälskare

Mässan räknar med närmare 35 000 besökare och cirka 9000 utställningshundar. De som besöker mässan kan även ta med sig sin egen hund till "My Dog". Under hundmässan pågår en mängd tävlingar, utställningar och föredrag.