Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Alexandra Zazzi och maken skiljer sig – efter 26 år ihop

Stjärnkocken Alexandra Zazzi och Peter Jademyr skiljer sig. Foto: ANDERS YLANDER
På Instagram berättar Alexandra Zazzi själv om skilsmässan. Foto: Instagram

Alexandra Zazzi skiljer sig från Peter Jademyr efter 26 års äktenskap.

På Instagram skriver stjärnkocken om känslorna:

”Det finns ett värde i att acceptera att något är över, då kan läkeprocessen ta vid”.

Under en dykarkurs i Thailand år 1992 sade det klick mellan Alexandra Zazzi, 52, och Peter Jademyr, 54.

De gifte sig sedan hösten 2006 – men efter 26 år ihop har de bestämt sig för att gå skilda vägar.

Skilsmässoansökan lämnades in till Göteborgs tingsrätt i september i fjol och i ett inlägg på Instagram berättar Alexandra Zazzi nu själv om beslutet.

”Det finns ett värde i att acceptera att något är över, då kan läkeprocessen ta vid. 2018 var ett år tvära kast”, skriver Alexandra Zazzi, och fortsätter:

”Jag fann mig själv igen under våren och sommaren genom Biggest loser och en härlig styrka och självkänsla surrar fortfarande i mig. Men jag tappade min livskamrat någonstans på vägen. Av anledning utanför min makt har Peter och jag valt att separera.” 

 

https://www.instagram.com/p/BuucK3shp0n/

Alexandra Zazzi har flyttat till Stockholm

Alexandra Zazzi och Peter Jademyr har bott tillsammans i en villa i Sävedalen i Partille utanför Göteborg, men på Instagram förklarar hon att hon nu flyttat till Stockholm.

”Jag försöker just nu skydda mig själv under en svår period av sorg och oro och flyttar tillbaka till Stockholm efter 26 år. Det kommer att innebära en tuff tid att inte leva nära mina söner och mina vänner i Göteborg men en ljusglimt i mörkret är mina bröder med familj och vänner i Stockholm”, skriver Alexandra Zazzi.

Parets två söner är 24 och 22 år gamla. 

Alexandra Zazzi berättade nyligen i en intervju om äktenskapet med Peter Jademyr.

– Som i alla relationer har det funnits bra och dåliga tillfällen, men vi har alltid haft en väldigt bra relation och har två underbara barn. Vi skrattar mycket när vi är tillsammans, sa hon.

Alexandra Zazzi. Foto: JARI KANTOLA/STELLA PICTURES

Zazzi: ”Har hänt en del saker”

Det var i höstas som Alexandra Zazzi tog sig hela vägen till final i programmet ”Biggest Loser VIP”. Där föll hon på målsnöret.

För Aftonbladet, som var först med att berätta om skilsmässan, säger hon att ”det skett en del saker som föranlett det här”.

– Jag hanterar det men det är bland det jobbigaste jag gjort. Jag tror många kan känna igen sig, man hamnar i en bubbla när man går igenom en separation. Allt man har haft blir över en natt förändrat. Peter och jag är fortfarande mycket uppe i det, ekonomiskt är det mycket som ska ordnas, det är ett bräckligt tillstånd. Mycket känslor att reda ut, säger Alexandra Zazzi till Aftonbladet.

GT har sökt Alexandra Zazzi och Peter Jademyr.