Aggressiv kvinna sprang runt på E6 – orsakade kaos

Publicerad

En aggressiv kvinna sprang omkring på E6 söder om Kungsbacka på torsdagsförmiddagen. 

Polisen uppmanade trafikanterna i båda körriktningarna att vara uppmärksamma.

– Vi vet att det är en kvinna som yrar runt i trafiken där, säger Tommy Nyman, polisens presstalesperson i Region Väst. 

Polisen fick in larmet om kvinnan på torsdagsförmiddagen efter att flera personer hade larmat från E6, söder om Kungsbacka. 

– Vi vet att det är en kvinna som yrar runt i trafiken där, sa Tommy Nyman, polisens presstalesperson i Region Väst. 

Enligt polisen ska det inte ha varit totalstopp i trafiken men man gick ut med en varning till trafikanter på E6 i området.

Sänk farten

– Man ska sänka farten där, säger Tommy Nyman.

Det är oklart varför kvinnan befinner sig på motorvägen.

– Vi vet inte riktigt vad hon har  för syfte, säger Tommy Nyman.

Kvinnan ska ha betett sig aggressivt mot personer i området. 

Strax innan klockan halv två hade polisen omhändertagit kvinnan som ska ha varit oskadd. 

 

 Läs GT i vår nyhetsapp. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android. 

VET DU MER? Har du nyhetstips, bilder eller film om händelsen? Hör av dig med sms eller mms till 71717 eller 71717@expressen.se

Jonathan Berntsson
Jonathan Berntsson
Oskar Dahlgren
Oskar Dahlgren

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER