Arnold Schwarzenegger, 69, verkar ha ett ärende i Göteborg. Foto: MIKHAIL METZELArnold Schwarzenegger, 69, verkar ha ett ärende i Göteborg. Foto: MIKHAIL METZEL
Arnold Schwarzenegger, 69, verkar ha ett ärende i Göteborg. Foto: MIKHAIL METZEL
Plötsligt dök han upp på Göteborgskrogen SK mat och människor. Foto: SKMAT.SEPlötsligt dök han upp på Göteborgskrogen SK mat och människor. Foto: SKMAT.SE
Plötsligt dök han upp på Göteborgskrogen SK mat och människor. Foto: SKMAT.SE

Actionhjälten dök upp – på Göteborgskrogen

Publicerad

Plötsligt dök actionhjälten och den tidigare Kalifornien-guvernören Arnold Schwarzenegger upp på Göteborgskrogen SK mat och människor.

"Kul "drop in"-gäst en tisdag i Göteborg", skriver kändiskocken Stefan Karlsson på Instagram.

Arnold Schwarzenegger, 69, verkar ha ärende i Göteborg. På Stefan Karlssons offentliga Instagramkonto kan man se hur den kända krögaren poserar tillsammans med den amerikanske (och österrikiske) action-ikonen.

Actionhjälten, bland annat känd från kultfilmer som "Terminator" och "Conan", verkar ha dykt upp på krogen SK mat och människor utan bordsbokning: "Kul "drop in"-gäst en tisdag i Göteborg", skriver Stefan Karlsson i anslutning till bilden.

"Inget montage"

När GT ringer och frågar Stefan Karlsson om bilden, som dragit in hundratals "likes" på bara ett par timmar, så föredrar han att inte diskutera vilka gäster som besöker restaurangen. Men han försäkrar att det inte rör sig om något bildmontage.

– Det är inget montage, nej, säger han.

Bilden har fått många glada tillrop på Instagram: "Detta är stort! Två hjältar på samma gång!", skriver en person. "Vilken tur att du hade Bord ledigt just ikväll...", skämtar en annan.

Sanna Wikström
Sanna Wikström

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER