Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

39-åringen har fått Leif Silbersky som advokat

I ett handskrivet brev ber 39-åringen som misstänks för det brutala mordet i Onsala att få byta försvarare. Foto: Henrik Jansson
"Jag vill byta advokat till Leif Silbersky i första hand", står det i det korta meddelandet. Foto: Tomas Leprince
Den 5 december skakades lilla Onsala utanför Kungsbacka av den stora tragedin. Under en parmiddag misstänks den 39-årige mannen ha huggit ihjäl sin barndomsvän med en kniv. Deras sambos befann sig samtidigt i vardagsrummet och på ovanvåningen i villan lekte parens barn. Foto: Henrik Jansson
39-åringen sitter häktad på sannolika skäl misstänkt för mord och två fall av mordförsök. Han har varken erkänt eller förnekat gärningarna då han menar att han inte har något minne av vad som ska ha skett Foto: Henrik Jansson

I ett handskrivet brev ber 39-åringen som misstänks för det brutala mordet i Onsala att få byta försvarare.

Under gårdagen gick tingsrätten med på hans begäran.

Mannen företräds nu av stjärnadvokaten Leif Silbersky.

Den 5 december skakades lilla Onsala utanför Kungsbacka av den stora tragedin.

Under en parmiddag misstänks den 39-årige mannen ha huggit ihjäl sin barndomsvän med en kniv. Deras sambos befann sig samtidigt i vardagsrummet och på ovanvåningen i villan lekte parens barn.

Enligt uppgifter till GT försökte 39-åringens fru rädda livet på offret. Samtidigt försvann mannen från huset för att ta sig vidare in i en grannbostad där han attackerade en man och en kvinna som båda skadades allvarligt.

Är tredje advokaten

39-åringen sitter häktad på sannolika skäl misstänkt för mord och två fall av mordförsök. Han har varken erkänt eller förnekat gärningarna då han menar att han inte har något minne av vad som ska ha skett. Varbergs tingsrätt har beslutat att mannen ska genomgå en rättspsykiatrisk undersökning.

39-åringen företräddes först av advokaten Lennart Johansson, som omgående byttes ut mot Anna Heurlin.

Nu har han fått sin tredje försvarare på bara någon vecka.

Det handlar om landets kanske mest kände advokat – Leif Silbersky. 39-åringen bad om att få honom i ett handskrivet brev till tingsrätten:

"Jag vill byta advokat till Leif Silbersky i första hand", står det i det korta meddelandet.

Företräder Zoran Radovanovic

Leif Silbersky har, via telefon, meddelat att han tar sig an klienten. 77-åringen företräder just nu företagaren Zoran Radovanovic under den uppmärksammade rättegången i Jönköpings tingsrätt.

Radovanovic misstänks för dubbla dubbelmord i Jönköpingsområdet. Han har erkänt att han tagit livet av ett par i 70-årsåldern i Norrahammar, men nekar till att ha genomfört ett liknande dåd i Hökensås.

Leif Silbersky sitter under onsdagen i rätten och går därför inte att nå för en kommentar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!