Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

17-åringen svalt medan flyktingdirektörerna blev rika

De lät den cancersjuka 17-årige asylpojken svälta – samtidigt gjorde de mångmiljonvinster och köpte en helikopter till sitt flyktingbolag. 

De före detta flyktingdirektörerna Kevin Ambaye och Mario Nikolics flyktingbolag Canos VoB gick i konkurs i höstas och de båda ägarna jagas av Kronofogden för skatteskulder på 23 miljoner kronor. 

Flyktingpojken Ahmed Abdirahman har nu blivit frisk, börjat jobba och skaffat sig en egen lägenhet – men han har inte glömt tiden på Canos.

– Ibland vill jag berätta för min familj i Yemen, men jag tänker ”inte nu, inte nu”, säger han.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Sommarerbjudande: Testa Premium fritt hela sommaren

Läs alla artiklar till 31 augusti för 0 kronor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid, säg enkelt upp online när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.