Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Annons Innehåll från Bonnier News

Så håller du stilen i kylan

När kylan drar över landet är det inte alls ovanligt att man kurar in sig i lager efter lager. Eller så köper man på sig de bulligaste jackorna på marknaden. Det är en naturlig reaktion på den bitande kyla som komma skall. Vi alla gör det, som på autopilot. Just därför är det så viktigt att du vet hur du ska klä dig i år.

Men är det så fel att klä sig i bulliga jackor och tröjor? Naturligtvis inte, men det finns andra sätt att klä sig efter vädret – utan att för den sakens skull tumma på vare sig kvalitet eller stil. Denna artikel är vårt sätt att illustrera för er hur ni bäst gör det.

Läs mer: Så håller du dig varm i kylan - från topp till tå 

Så vad rekommenderar vi?


Skinnhandskar med fodring

Att sätta något värmande över händerna är inte bara praktiskt. Det är dessutom snyggt – om handskarna är professionellt skräddade, vilket dessa är. Yttre lagret är i 100 procent lammskinn och fodret i 100 procent fleece - allt för att händerna ska hålla sig varma.

Pris: från 303 kronor

Extern länk: Här kan du köpa handskarna Polotröja i merinoull

Vi är i en period på året då vädret kan skifta. Därför kan det vara klokt att bära en tröja med hög hals. Här är en fräsch tröja som går precis lika bra att använda höst, midvinter och vår. Dessutom är den läcker, eller hur?

Pris: 599 kronor

Extern länk: Här kan du köpa din polotröja Jeans från Levi’s

Bra jeans kan man ha en livstid. Det är faktiskt sant, åtmistone nästan sant. För ett par jeans av hög kvalitet är ett go-to-plagg som fungerar till allt och som dessutom också håller i åratal. Levis 501:or är av den kalibern.

Pris: 668 kronor

Extern länk: Här kan du köpa dina Levi´s  Kabelstickad tröja från Gant

Snygga och sköna tröjor kan man inte få för många av. Det här är en kabelstickad variant i merinoull som de allra flesta män älskar. Dessutom är den vrålskön också. Det är en garanti i sig.

Pris: 1400 kronor

Extern länk: Här kan du köpa den här tröjan 

Läs mer: Undvik vintervurpan med rätt grepp under fötterna