Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hjälp hotellet och få ett rum uppkallat efter dig

Clarion Hotel & Congress Malmö Live reser sig 85 meter över marken.Foto: Pressbild
Nu kan du göra som Zlatan – få ett eget hotellrum uppkallat efter dig.Foto: Shutterstock

I svåra tider flödar kreativiteten bland landets hotellägare. På Clarion Malmö Live erbjuder man sina gäster att stötta hotellet och få ett hotellrum uppkallat efter sig – en ära som hittills bara Zlatan Ibrahimovic och Renata Chlumska kan skryta med.

– Vi har totalt 444 hotellrum i byggnaden, varav två redan har namngetts efter Zlatan och Renata Chlumska. Vi har 442 rum kvar och tycker att Malmöborna ska få en chans att köpa in sig på ett rum under hela 2020, säger Jens Lyckman, vd på Clarion Malmö Live.

Man kan välja mellan två varianter, en för 5 000 kronor och en för 10 000 kronor, beroende på vilken våning man vill att ens rum ska ligga på. Det dyrare priset gäller våningarna högst upp.

För det priset får du en uppsatt plakett under hela 2020 intill ditt valda rumsnummer med ditt namn och motivering på. Självklart ingår också en övernattning för två personer i ditt ”eget” rum. Om du inte vill bo där själv kan du välja att donera vistelsen till någon inom vården i Malmö. 

LÄS MER: Tips i Malmö: Sevärdheter och aktiviteter 

Tröja signerad av Markus Rosenberg

Vid ankomsten får man ett rejält välkomstpaket, bestående av två Malmö, I Love You-öl eller alkoholfritt alternativ, middag för två på hotellets egen restaurang Kitchen & Table, en MFF-tröja signerad av Markus Rosenberg samt två biljetter till musikfestivalen Big Slap i slutet av juli (förutsatt att läget har förändrats till dess).

– Någonstans måste vi börja och så sätter vi en Malmöstämpel på det, säger Jens Lyckman. Att sen hotellövernattningen kan skänkas vidare till en hårt arbetande läkare eller annan person inom vården i dessa tider ser vi som pricken över i:et.

LÄS MER: Zlatan-svit på 100 kvm för 10 000 kr natten