Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Viktigaste plånbokstipsen – direkt till din mejlkorg

”Genom nyhetsbrevet får du viktiga verktyg för din ekonomi direkt i din inkorg”, säger Dina Pengars Frida Bratt.
Foto: ALEX LJUNGDAHL
Dina Pengars nyhetsbrev är självklart kostnadsfritt och du registrerar dig på dinapengar.se/nyhetsbrev.

Tips, nyheter och råd kring för din plånbok, direkt i din mejl. 

Expressens ekonomisajt Dina Pengar lanserar nu nyhetsbrevet som du inte har råd att missa.

– Vi vill hjälpa läsarna att ta kloka beslut kring sin privatekonomi, säger Frida Bratt, krönikör och reporter på Dina Pengar. 

Det är gratis och här registrerar du dig på några sekunder. 

PPM-fonder, sparkonto, hemförsäkring, elavtal och pensionssparande. Det är bara några områden där du som privatperson måste ta egna beslut, och vad du väljer får stora konsekvenser för din privatekonomi. 

Samtidigt är det många som vill påverka ditt beslut. Mängder av telefonförsäljare, bankmän och försäljare vill alla tränga igenom bruset, och vem man ska lyssna på är inte alltid lätt att veta. 

Nu lanserar Expressens Dina Pengar nyhetsbrevet som gör det hela lite enklare. Varje vecka väljer krönikör och reporter Frida Bratt ut de viktigaste privatekonomitipsen och de största affärsnyheterna under veckan som gått. 

– Genom nyhetsbrevet får du viktiga verktyg för din ekonomi direkt i din inkorg. Ambitionen är att du som läsare hellre läser våra oberoende tips, i stället för att lyssna på partiska försäljare som har ett ekonomiskt intresse i de val du gör, säger Frida Bratt. 

Skickas varje torsdag

Brevet skickas ut varje torsdag, och innehåller även artiklar från Dagens industris privatekonomiskribenter. Nyhetsbrevet är en del av relanseringen av Dina Pengar, ett varumärke som funnits hos Expressen i 37 år. Förutom nyhetsbrevet innebär lanseringen mer innehåll från Dina Pengar på Expressens sajt och i tidningen samt utökat samarbete med Di TV och Dagens industri. 

Dina Pengars nyhetsbrev är självklart kostnadsfritt och du registrerar dig på dinapengar.se/nyhetsbrev