Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Spelmiljardärens pampiga lyxbröllop

Di TV ger dig de bästa analyserna och hetaste aktietipsen.
Här festade Patrick Söderlund och Jessica Dahlberg med gäster efter bröllopet.
Borden dekorerades med bär och frukter.
Tilltugg på bröllopet – och en stor sal.
Tilltugg på bröllopet.
Veronica Maggio spelade på bröllopet.
Fest på dansgolvet med artisten Wyclef Jean.
Fest på dansgolvet med artisten Wyclef Jean.
1 / 15

Spelmiljardären Patrick Söderlund och Jessica Dahlberg har gift sig på lyxiga Amalfikusten i Italien. 

Paret flög ner Veronica Maggio, Swedish House Mafia och internationella stjärnan Wyclef Jean – och hade en professionell ostmästare på plats.

Under helgen åkte gästerna även till Capri. 

Det femstjärniga hotellet Santa Caterina ligger en kilometer utanför Amalfi. Det lyxiga hotellet sticker ut och är av de mest kända destinationerna längs den italienska sydkusten. Restaurangen har en Michelin-stjärna och att stanna här över natten kostar tusentals kronor. 

Här gifte sig Patrick Söderlund och Jessica Dahlberg nyligen. Enligt Skatteverket är paret gifta sedan 25 september 2021. 

Och enligt Expressens uppgifter var det ett bröllop i full lyx. Den professionella ostmästaren formade osten, det var mat av högsta klass och privata spelningar inför gästerna. Enligt personal Expressen pratat med är bröllopen på hotellet av ”exklusiv karaktär”. 

Maggio och båtresa till Capri

Bröllopet genomfördes i största möjliga hemlighetsmakeri – förutom för den närmsta kretsen som var bjuden och få detaljer har sipprat ut.

I den stora lokalen, med hög takhöjd och träbalkar var borden dukade i vitt. Turkosa tallrikar och matchande dynor på stolarna. Bordet var dekorerat med röda frukter och gröna blad.

Utanför restauranglokalen stod Veronica Maggio för musiken – på terrassen med en vacker vy mot Tyrrenska havet i bakgrunden. Senare under kvällen spelade Swedish House Mafia – och Wyclef Jean från Haiti. 

Under vistelsen genomfördes också en båtresa för gästerna till Capri.

Toppchef på EA

Spelmagnaten Patrick Söderlund köpte förra året en av landets dyraste villor när han slog till med 93 miljoner kronor för sin bostad i Djursholm. Han är sedan många år en av de högst betalda personerna i Sverige med löner i storleksordning 175 miljoner. 

Han är i dag för vd för Embark Studios, som han startade efter 2018 hoppat av sitt toppjobb på EA. Han var i tolv år en av de högsta cheferna på den amerikanska speljätten. 

Följ senaste nytt i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 11 och 20 på helger.