Hoppsan!
Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?
Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.
Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?
Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.
PremiumNEW YORK. Det började med en kärlekshistoria, och en längtan efter något eget.
Charlotta och David Zetterström belånade sin lilla lägenhet för att kunna starta Fabrique 2008 – och nu drar surdegsimperiet in över 100 miljoner kronor om året och finns i tre länder.
Över en kaffe på New Yorks första Fabrique berättar de om vad som varit nyckeln i framgången, hur de håller sams som par och företagsledare, och nervpärsen när ”matvärldens Anna Wintour” kom till det nyöppnade bageriet.
– Då höll vi ju på att dö, säger Charlotta Zetterström.
Få tillgång till hela Expressens digitala värld.
Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.