”Genom nyhetsbrevet får du viktiga verktyg för din ekonomi direkt i din inkorg”, säger Dina Pengars Frida Bratt. Foto: ALEX LJUNGDAHL”Genom nyhetsbrevet får du viktiga verktyg för din ekonomi direkt i din inkorg”, säger Dina Pengars Frida Bratt. Foto: ALEX LJUNGDAHL
”Genom nyhetsbrevet får du viktiga verktyg för din ekonomi direkt i din inkorg”, säger Dina Pengars Frida Bratt. Foto: ALEX LJUNGDAHL
Dina Pengars nyhetsbrev är självklart kostnadsfritt och du registrerar dig på dinapengar.se/nyhetsbrev.Dina Pengars nyhetsbrev är självklart kostnadsfritt och du registrerar dig på dinapengar.se/nyhetsbrev.
Dina Pengars nyhetsbrev är självklart kostnadsfritt och du registrerar dig på dinapengar.se/nyhetsbrev.

Viktigaste plånbokstipsen – direkt till din mejlkorg

Publicerad

Tips, nyheter och råd kring för din plånbok, direkt i din mejl. 

Expressens ekonomisajt Dina Pengar lanserar nu nyhetsbrevet som du inte har råd att missa.

– Vi vill hjälpa läsarna att ta kloka beslut kring sin privatekonomi, säger Frida Bratt, krönikör och reporter på Dina Pengar. 

Det är gratis och här registrerar du dig på några sekunder. 

PPM-fonder, sparkonto, hemförsäkring, elavtal och pensionssparande. Det är bara några områden där du som privatperson måste ta egna beslut, och vad du väljer får stora konsekvenser för din privatekonomi. 

Samtidigt är det många som vill påverka ditt beslut. Mängder av telefonförsäljare, bankmän och försäljare vill alla tränga igenom bruset, och vem man ska lyssna på är inte alltid lätt att veta. 

Nu lanserar Expressens Dina Pengar nyhetsbrevet som gör det hela lite enklare. Varje vecka väljer krönikör och reporter Frida Bratt ut de viktigaste privatekonomitipsen och de största affärsnyheterna under veckan som gått. 

– Genom nyhetsbrevet får du viktiga verktyg för din ekonomi direkt i din inkorg. Ambitionen är att du som läsare hellre läser våra oberoende tips, i stället för att lyssna på partiska försäljare som har ett ekonomiskt intresse i de val du gör, säger Frida Bratt. 

Skickas varje torsdag

Brevet skickas ut varje torsdag, och innehåller även artiklar från Dagens industris privatekonomiskribenter. Nyhetsbrevet är en del av relanseringen av Dina Pengar, ett varumärke som funnits hos Expressen i 37 år. Förutom nyhetsbrevet innebär lanseringen mer innehåll från Dina Pengar på Expressens sajt och i tidningen samt utökat samarbete med Di TV och Dagens industri. 

Dina Pengars nyhetsbrev är självklart kostnadsfritt och du registrerar dig på dinapengar.se/nyhetsbrev

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


NYTT NYHETSBREV: Dina Pengars krönikör Frida Bratt guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!

Annons:
Till Dina Pengars startsida

Mest läst i dag

Börsen i dag
Annons:
Annons:
Annons:
Räntekartan
Vinnare och förlorare
Valutakollen