Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Jeff Bezos skiljer sig – är god för 1,3 biljoner kronor

Jeff Bezos. Foto: DENNIS VAN TINESTARMAXINC.COM / ZUMAPRESS.COM/IBL ZUMA PRESS
Jeff och Mackenzie Bezos. Foto: SPLASH NEWS/IBL
Foto: DAVID SEELIG / POLARIS POLARIS IMAGES

Näthandelföretaget Amazons vd Jeff Bezos, känd som världens rikaste man skiljer sig efter ett 25 år långt äktenskap med hustrun MacKenzie Bezos, rapporterar bland annat The Mirror

Samtidigt uppger nu Page Six att Bezos haft ett hemligt förhållande med tv-stjärnan Lauren Sanchez.

Mångmiljardären Jeff Bezos, 54, som beräknas ha en förmögenhet på 137,1 miljarder dollar, (1,3 biljoner i svenska kronor) gick ut med nyheten tillsammans med sin fru i en gemensam post på Twitter.

”Vi vill att folk ska få vet om de utvecklingar som sker i våra liv. Som våra familj och nära vänner vet, så har vi efter en lång period av särbo-försök beslutat oss för att skilja oss och fortsätta våra liv som vänner”.

Är världens rikaste man

Jeff och MacKenzie Bezos fortsätter inlägget med att ytterligare förklara sitt beslut:

”Vi känner oss oerhört glada över att ha hittat varandra och är djupt tacksamma för alla de här åren som vi varit gifta med varandra. Om vi hade vetat om att vi skulle separera efter 25 år så skulle vi ändå göra det igen”, skriver de i sitt gemensamma inlägg.  

Enligt sajten Page Six har Jef Bezos under en tid haft ett hemligt förhållande med Lauren Sanchez, tidigare tv-ankare och fru till Hollywood-agenten Patrick Whitesell. De båda ska träffats just genom maken, som bland annat jobbar för stjärnor som Matt Damon, Christian Bale och Hugh Jackman.

De tre ska alla ha setts på bilder ihop så tidigt som 2016. Enligt en person i Sanchez och Whitesells närhet ska deras förhållande ha kantats av problem på sistone.

– Patrick och Lauren Sanchez har varit separerade ett tag. Deras äktenskap har varit av och på och de har kämpat hårt för att lösa saker, men under hösten gick de ut offentligt med separationen. Hon har berättat för Patrick att hon har sett Jeff Bezos den senaste tiden, säger en uppgiftslämnade till Page Six.

Jeff Bezos är i dag världens rikaste man och har bland annat gått om Microsoft-grundaren Bill Gates på listan över världens rikaste personer. 

Paret har fyra barn tillsammans. 

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!