Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tinder testar ny funktion med videosamtal

Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Foto: ANDRE M. CHANG / ZUMA PRESS/IBL

Lägligt under pandemin testar nu Tinder att införa möjligheten till att ha videosamtal för användare i appen på flera marknader. Funktionen kallas Face to face och lanseras nu i Spanien, delar av USA, Italien, Frankrike och nio andra länder - dock inte Sverige. 

De matchande användarna måste godkänna användandet av videosamtal och att inget naket eller sexuellt innehåll förekommer i videochattarna. Det ska också finnas möjlighet att anmäla innehållet efter att videosamtalet avslutats. 

”Att hålla kontakten ansikte mot ansikte är viktigare än någonsin, den nya funktionen blir ett nytt sätt för människor att lära känna varandra genom appen, oavsett hur långt fysiskt avstånd det är mellan dem” säger Rory Kozoll, representant för Tinder i ett pressmeddelande, skriver Techcrunch.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!