Ja. "The Crown" på Netflix går att ladda ner till mobilen och läsplattan. Foto: / NETFLIXJa. "The Crown" på Netflix går att ladda ner till mobilen och läsplattan. Foto: / NETFLIX
Ja. "The Crown" på Netflix går att ladda ner till mobilen och läsplattan. Foto: / NETFLIX
Nej. Du kan inte ladda ner från HBO Nordic för att se "Game of Thrones". Foto: MACALL B. POLAY / AP TT NYHETSBYRÅNNej. Du kan inte ladda ner från HBO Nordic för att se "Game of Thrones". Foto: MACALL B. POLAY / AP TT NYHETSBYRÅN
Nej. Du kan inte ladda ner från HBO Nordic för att se "Game of Thrones". Foto: MACALL B. POLAY / AP TT NYHETSBYRÅN

Så laddar du ner filmer och tv-serier från Netflix

Publicerad

Du behöver inte vara uppkopplad för att titta på Netflix i mobilen eller läsplattan.

Ladda ner programmen hemma, eller där du har gratis wifi, så kan du titta när du vill.

Dina Pengar förklarar hur du gör.

Du behöver en mobiltelefon eller läsplatta med IOS eller Android för att göra detta. Det fungerar alltså inte med datorn.

Se först till att du har uppdaterat din Netflix-app under den senaste tiden. Se även till att du har utrymme i telefonen. Sen är det bara att köra!

Här hittar du filmer och tv-program att ladda ner

Klicka överst till vänster på de tre parallella linjerna för att få fram menyn. Kolla sedan under "Kan laddas ner".

 

LÄS MER: Här är de 50 bästa filmerna på Netflix 

 

Väljer du en film har du fyra valmöjligheter förutom "Spela upp". Du kan lägga den till din lista, betygsätta, dela eller ladda ner. Väljer du en tv-serie måste du ladda ner varje avsnitt för sig.

När du klickar på ladda ner syns det längst ner på skärmen med en stapel hur snabbt det går. Klickar du sedan på pilen till höger längst ner på skärmen kommer du direkt till sidan "Mina nerladdningar".

Va! Jag bad dig ju att ladda ner "Stranger Things"!Foto: COURTESY NETFLIX

För att sedan ta bort filmen efter du sett den, sveper du till vänster, och och klickar på x-et i den röda rutan.

 

LÄS MER: Här är de 50 bästa serierna på Netflix 

 

Hur laddar jag ner på andra streamingtjänster?

HBO Nordic erbjuder ingen nedladdning i januari 2018. 

Viaplay har viss nedladdning, men inte allt och du kan inte ladda ner gamla sportsändningar och se i efterhand.

C More erbjuder inte nerladdning av program, serier eller filmer.

Användare av filmkanalen Mubi kan se samtliga 30 filmer off-line.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Annons:
Till Dina Pengars startsida

Mest läst i dag

Börsen i dag
Annons:
Annons:
Annons:
Räntekartan
Vinnare och förlorare
Valutakollen