Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Strömningssajt lanserar plattformen podd-tv

På nylanserade "Podd-tv" finns bland annat Mia Skäringers nya program "Holy Mary" tillgängligt att konsumera. Foto: ANNA-KARIN NILSSON / ANNA-KARIN NILSSON EXPRESSEN
Den nya strömningstjänsten lanceras av Com Hem och Boxer.
Presschef Fredrik Hallstan förklarar att syftet med tjänsten är att erbjuda kortare avsnitt och mer lokalproducerat material till kunderna.

Svenska underhållningsprogram i kortformat är konceptet för lanseringen Podd-tv. 

En gemensam satsning av Com Hem och Boxer.

– Vi adderar podd-tv till våra playtjänster, som blir en plattform för tv-poddar, säger presschef Fredrik Hallstan.

Com Hem släpper tjänsten "Podd-tv" tillsammans med Boxer som en förlängning av deras redan existerande strömningstjänst comhem-play. 

– Det här är tv-varianten av en vanlig podcast. Helt enkelt kortare avsnitt som finansieras av en sponsor. Alla våra comhem-play och Boxer Play kunder har tillgång till programmen, säger Fredrik Hallstan, presschef på Com Hem.

Mia Skäringers humorprogram

Den nylanserade plattformen erbjuder ett samlat urval svensk underhållningsprogram i kortformat. Programmen berör allt från musik och populärkultur till hem och livsstil.  

I Podd-tv:n kan en bland annat se komikern Mia Skäringers nyproducerade humorprogram "Holy Mary". Tjänsten satsar även på litteraturprogram som "Sjölins Akademi" med programledare Daniel Sjölin - och matprogram som "Om kocken själv får välja" med programledare Hans Fahlén i möte med svenska stjärnkockar.

Vad är syftet med tjänsten?

– Vi vill alltid ge mervärde till våra kunder. Vi tror att det är ett bra sätt att ge våra kunder tillgång till kortare avsnitt, mer lokalproducerat innehåll med intressanta tv-profiler, säger Fredrik Hallstan.

Podd-tv är ett första test av denna typ av tjänst hos Com Hem och kommer att uppdateras regelbundet med nya avsnitt.

Annons: