Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Min största panik är att ha slut på pengar”

Influencer med eget skönhetsmärke. Programledare och mamma.

Margaux Dietz har fullt upp.

– Jag rekommenderar ingen att skilja sig, men det finns en liten fördel och det är att jag har tid att vila upp mig, säger Margaux Dietz.

Margaux Dietz följde nyligen i Bianca Ingrossos fotspår och lanserade sitt eget skönhetsmärke.

Men coronapandemin försenade satsningen kraftigt, berättar hon för programledaren Ylva Johansson i veckans ”Dina Pengar”.

– ”X by Margaux” skulle ha lanserats i våras. Det har varit väldigt mycket fram och tillbaka och ändringar i sista sekund. Corona har varit jättehemskt, men hur det har påverkat mitt företag är en petitess jämfört med hur det har påverkat människor, säger Margaux Dietz.

Hösten har startat intensivt.

– En vecka var det liveshopping, jag var nominerad till ”Kristallen”, hade padelturnering och släppte mitt märke…det var helt sjukt, säger hon.

– Jag får energi av att våga göra nya saker. Jag är ju dessutom mamma och det både tar och ger mest energi. Det är svårt att få ihop det, men jag försöker ta med Arnold på ganska mycket, signeringar och plåtningar. Jag märker att det funkar för Arnold och då funkar det för mig, säger Margaux Dietz.

Margaux Dietz intervjuas av Ylva Johansson i Expressen TV:s privatekonomiska magasin Dina Pengar.

I höstas bröt Margaux Dietz upp från mångårige partnern, entreprenören Jacob Liebermann, och paret delar nu på vårdnaden om sonen Arnold, 3.

Det nya livet innebär mer tid för vila.

– Jag rekommenderar ingen att skilja sig, men det finns en liten fördel och det är att jag har tid att vila upp mig, säger Margaux Dietz.

– Det ger ganska mycket att veta att man får sova hälften av nätterna.

I ”Dina Pengar” berättar Margaux Dietz även om sin strategi när det gäller sparande.

– Jag har investerat i olika bolag, bland annat TechBuddy. Jag är väldigt bra på att spara, jag tycker inte att det är jättekul men gör det ändå. Min största panik skulle vara att ha slut på pengar på banken, så jag har aldrig legat på minus, säger hon.

TV: Hon sa upp sig från jobbet för att satsa på Tiktok

Annons: