Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Larm om problem med Iphone 7

Användare har slagit larm om problem med Iphone 7 plus Foto: Marcio Jose Sanchez / AP TT NYHETSBYRÅN

Användare har börjat att slå larm om problem med kameran i Apples flaggskepp Iphone 7 plus, skriver Digitaltrends.

Om du precis har skalat av julklappspappret från din splitternya Iphone 7 plus kan det vara en god idé att ta en titt på kameran, skriver Forbes som rapporterar att användare slagit larm om problem.

Under Reddit-tråden "Iphone 7 plus kamerorna dör"° skriver bland annat en person:

"Jag öppnade upp kamera-appen och möttes av en svart bild, ibland får jag fram en bild men den är antingen grön eller lila och följdes en gång av meddelandet "nödsituation Iphone behöver kylas ned" när den inte ens var lite varm."

 

LÄS ÄVEN: Så bra är Apples nya trådlösa hörlurar

 

Flera personer rapporterar liknande problem och vissa uppger att lokala butiker bytt ut deras telefoner på grund av problem med hårdvaran. Andra ska ha fått kamerasystemet utbytt.

Inte bekräftats av Apple

Digitaltrends har också uppmärksammat klagomålen och konstaterar att Apple fortfarande inte gått ut med någon information om att det skulle vara problem med telefonerna.

Iphone 7 plus är Apples första telefon med dubbelkamerasystem och om det skulle visa sig vara allvarliga fel med kameran är det här långt ifrån den första mobilen som krånglar.

 

LÄS ÄVEN: Getingbetyg: Så bra är Apples nya Iphone 7

 

Google har tidigare gått ut och bekräftat att det är problem med linsen i Pixel och Pixel XL. Google löste det problemet genom att skapa en algoritm som gjorde att skärmarna slutade att "fladdra".

 

Det återstår att se om de rapporterade problemen kommer att uppmärksammas eller bemötas av Apple. Intresset kring Iphone är alltid stort och redan nu har fanset börjat spekulera i hur nästa mobil kan komma att se ut.

Det pratas bland annat om att Iphone 8, om det nu blir namnet, kommer att komma utan hemknapp och utrustat med en glasyta för att bli ännu lättare än Iphone 7.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!