Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Tampongbolaget bryter samarbete med Löwengrip

Isabella Löwengrip.Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Ellen säljer intimprodukter för kvinnor baserade på probiotika och som är listat på First North vid Stockholmsbörsen.Foto: Produktbild

Samarbetet mellan influencern Isabella Löwengrip och bolaget Ellen, som säljer intimprodukter för kvinnor baserade på probiotka, kommer att avslutas.

– Inför 2020 har vi valt att inte fortsätta samarbetet, säger företagets vd Charlotta Nilsson i en kommentar.

Ellen, som säljer intimprodukter för kvinnor baserade på probiotika och som är listat på First North, avslutar samarbetet med influencer-profilen Isabella Löwengrip.

Det framgår av ett pressmeddelande från Ellen.

”Som en del i Ellens förändringsarbete 2019 har vi dock valt att inför 2020 inte fortsätta samarbetet utan i stället bla fokusera på nära samarbete med professionen och våra återförsäljare i marknadsföring och kommunikation”, skriver Ellen enligt Nyhetsbyrån Direkt.

Löwengrips uppgift har bland annat varit att lyfta bolagets probiotiska tamponger och intimkrämer. Probiotiska produkter innehåller levande bakterier som ska vara gynnsamma för hälsan.

I sin blogg skrev Löwengrip om sitt samarbete med Ellen som bland annat resulterade i en paneldiskussion om kvinnors intimhälsa.

”Nöjd med samarbetet med Löwengrip”

– Vi kommer också att ytterligare stärka den digitala satsningen och närvaron i våra sociala kanaler och vi kommer sluta samarbeten med relevanta partners som kan bära Ellens varumärke framåt i alla marknadssatsningar vi gör, säger Ellens vd Charlotta Nilsson i ett pressmeddelande.

Hon säger även att hon är mycket nöjd med samarbetet med Isabella Löwengrip.

Isabella Löwengrip har varit mycket uppmärksammad i media den senaste månaderna, bland annat på grund av en misslyckad USA-satsning och kraftigt minskad försäljning för Löwengrip Beauty.

I en stor exklusiv intervju i Expressen bröt influencern tystnaden efter haveriet med expansionsplanerna i USA.

– Jag har varit så extremt rädd att berätta om de här motgångarna. Nu har det varit några veckor där jag försökt att vara så transparent som det går med mina följare samtidigt som jag har haft mycket internt att ta hand om. Jag har fått ändra om det liv som jag trodde skulle bli av där, jag skulle bo halvtid i USA och få leva ett lite mer anonymt liv, säger Löwengrip bland annat i intervjun.

TV:  Hon skapade en gravid-app.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!