Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Superparets babylycka – har fått en liten dotter

Oscar Engelbert är vd och grundare av bostadsutvecklaren Oscar Properties och Giovanna Battaglia är modejournalist, influencer och författare med världen som arbetsfält. Foto: STELLA PICTURES
Paret gifte sig i Stockholm och flög sedan till Capri för en tre dagar lång bröllopsfest med extra allt. Foto: SPLASH NEWS/IBL
Giovanna Battaglia och Oscar Engelbert. Foto: REX/IBL

Stilikonen Giovanna Battaglia Engelbert, 39, och fastighetskungen Oscar Engelbert, 42, välkomnar dottern Talitha till världen.

I ett inlägg på Instagram håller den lilla flickan om ett finger.

”Spricker av kärlek”, skriver den italienska stylisten.

Kärleken slog till mellan Oscar Engelbert, vd för fastighetsbolaget Oscar Properties, och superstylisten Giovanna Battaglia Engelbert i New York. Paret gifte sig i Stadshuset 2016 och firade sedan med inbjudna vänner under en fyra dagar lång lyxfest på Capri.

I höstas visade den italienska stilikonen upp sin babybula på Instagram och sedan dess har flera inlägg som vittnat om barnet som var på väg. I november hölls en storslagen baby-shower i London där Giovanna Battaglia Engelbert också avslöjade att paret väntade en liten flicka.

https://www.instagram.com/p/BqSz3m2A_cq/

Oscar Engelbert och Giovanna Battaglia har fått en dotter

Nu har den efterlängtade flickan kommit till världen. 

”Talitha Italia Engelbert. Spricker av kärlek”, skriver den lyckliga mamman på Instagram, intill en bild där barnet håller om ett finger. Det ovanliga namnet Talitha har bibliskt ursprung och betyder ”lilla flicka”.

https://www.instagram.com/p/BseC2VpgY9v/

På Instagram gratuleras Giovanna Battaglia Engelbert av bland andra supermodellerna Naomi Campbell och Linda Evangelista samt modelegendaren Anna Dello Russo och en av Italiens största influencers Chiara Ferragni. 

Överdådigt bröllop på Capri

Oscar Engelbert har två barn från en tidigare relation. När paret träffades var Giovanna Battaglia Engelbert nyskild från Vladimer Roitfeld, son till franska Vouges tidigare chefredaktör Carine Roitfeld. 

– En av mina bästa vänner är också vän med Oscar, men vi hade aldrig träffats. Så upplägget var ganska klassiskt, har Giovanna Battaglia berättat för Di Weekend. 

Miljardärsparet har sin bas i släktens 1800-talsvilla på Djurgården i Stockholm samt bostäder i Milano, New York och en sommarvilla i Stockholms skärgård. 

https://www.instagram.com/p/BGgYzQbkOzf/?utm_source=ig_embed

Parets storslagna bröllopsfest på den italienska ön gav för första gången omvärlden en glimt av superparets jetset-liv. På gästlistan fanns modeskapare, modeller, arvtagare och en hel del andra svenska och internationella vänner.

Bröllopet utsågs till ”det mest överdådiga modebröllopet genom tiderna” av magasinet New Yorker. 

 

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!