Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stora förändringen kan komma på Instagram

Instagram testar just nu en ny story-vy i appen.Foto: NTB scanpix

En ny förändring kan komma att lanseras på Instagram den närmsta tiden. Redan i maj testade Instagram att visa en dubbelrad av storys hos några av användarna, skriver socialmediatoday.com.

Nu har Instagram bekräftat att man testar en helskärmsvisning av Instagram-storys på ett fåtal användare. Man ska alltså kunna välja att ”Se alla storys”. 

Alla storys kan komma att visas i helskärmsvy på mobilen.Foto: Skärmdump / Twitter @juliangumbo

Med fler människor som använder storys, kan det vid någon tidpunkt vara troligt att Instagram kommer att byta appens huvudfokus från det traditionella postflödet till ett story-flöde, enligt socialmediatoday.com

Sannolikheten för att förändringen kommer ske beror på hur användare i testet svarar på dubbla rader av storys och helskärmstorys.

Kylie Jenner lade upp ärlig bild på Instagram – nu hyllas hon
Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!