Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stora driftstörningar för Comhem

Comhems bredband har stora driftstörningar på lördagskvällen.Foto: JANERIK HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Comhem hade på lördagskvällen stora driftstörningar för bredband. Även tv och telefoni påverkades.

– Vi har en driftstörning som påverkar stora delar av landet. Det är spritt över hela Sverige, säger Joel Ibson, kommunikationsansvarig på Tele2 och Comhem.

Vid klockan 21 på lördagskvällen började kunder rapportera att Comhems tv och bredband slutade fungera. Vid 23.30 meddelade företaget att driften var tillbaka.

– Internet är nu tillbaka hos en majoritet av kunderna och ska inom snart vara tillbaka hos alla. Vi beklagar verkligen att det här har drabbat våra kunder, säger Joel Ibson.

Enligt Comhem gällde inte problemen alla kunder, men störningar fanns över hela landet.

På Facebook skrev flera upprörda kunder från hela Sverige och efterfrågade information. Även kunder till Boxer, som ägs av Comhem, rapporterade problem.

– Visst, teknik strular, men irritationen är att man inte får någon information, säger en kund från Örebro, till Expressen.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!