Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sofie, 43, tog tjänstledigt – swingtradar på börsen

”Att swingtrada innebär att jag inte köper och säljer under samma dag. Jag håller i en affär i några dagar, upp till en vecka, ett lite längre perspektiv”, säger Sofie. Foto: PRIVAT

Hon tog tjänstledigt från sitt jobb som teamledare i kommunen för att jobba hemifrån – som swingtrader.

Sofie, 43, har bara varit i gång drygt en månad, men affärerna har gått i raketfart.

Här berättar hon också om ett av sina bästa aktieklipp: 

– Under förra året investerade jag mycket i fastighetsaktier, både på kort och lång sikt. Totalt gav det en avkastning på över 110 procent. 

Här avslöjar trebarnsmamman vilka aktier som gav henne supervinst, tips på hur en börsrookie kan satsa för att få sparpengarna att växa – och fällorna man ska undvika. 

Expressen premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!

”Det är obehagligt – det skrämmer mig”

Nya hotet mot allsvenska klubbarna – riskerar miljontapp • Experten pekar ut klubbarna i fara

Mattias, 40, varnar för livsfarliga sexfesterna

Växande trend i Sverige: ”Tre av mina bästa vänner har dött”

Sjukdomarna som gör coronasmittan farligare

”Kan bli en ond spiral”