Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Snart kan du ångra dina skickade meddelanden

Foto: NTB scanpix / TT NYHETSBYRÅN

De flesta har någon gång skickat ett meddelande de ångrar.

Nu kan du få tio minuters betänketid att radera det.

Funktionen lanseras snart på Facebook Messenger, rapporterar The Verge.

Den efterlängtade funktionen är snart här. Tidigare i år avslöjades det att Facebook-vd:n Mark Zuckerberg kunde radera sina redan skickade meddelanden och att företaget arbetade med en version avsedd för allmänheten.

Möjligheten att radera meddelanden som skickats via Facebook Messenger ska lanseras i nästa uppdatering av appen, bekräftar Apple för The Verge. 

Facebook Messenger lanserar funktion för att radera skickade meddelanden

Detta efter att uppmärksamma användare la märke till att funktionen marknadsfördes i appens anteckningar under sektionen ”kommer snart”.

I meddelandetjänsten WhatsApp finns redan möjligheten att radera skickade meddelanden och användaren har då en hel timme på sig att ångra sig. Facebook väljer en något snävare tidsram: I den första versionen kommer du bara ha tio minuter på dig att radera meddelandet.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!