Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så går det för Pinchos där du bor: ”Lyckligt lottade”

På menyn finns det dumplings, langos, läsk med godissmak, tacos, stekta räkor och nötkräm till efterrätt, bland annat.Foto: Pinchos

Ett app-system som gör restaurangerna lite mer kostnadseffektiva är en av framgångsfaktorerna bakom restaurangkedjan Pinchos.

En annan är franchiseidén där lokala företagare delar på framgången och gör miljoner i vinst – eller tar den ekonomiska smällen när restaurangerna misslyckas. 

– Vi har varit lyckligt lottade, men det finns några fall där franchisetagaren tvingats kasta in handduken, säger Magnus Larsson, grundare av det populära nytillskottet på den svenska krogkartan som lockar såväl barnfamiljer som kompisgäng.

Moderföretaget i sig gjorde en vinst på nära 50 miljoner – samtidigt går 17 franchisetagare back. 

 

Sök på din ort i listan för att se hur det går för ditt lokala Pinchos.

Expressen premium

Bara i helgen: Premium gratis – ända till påsk

Premium är en digital tillsvidare prenumeration. Läs utan kostnad i tre månader, därefter betalar du 69 kr/mån. Säg upp när du vill. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta Premium - gratis till påsk” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!