Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så bra klädda var näringslivstoppar

Stefan Löfven kom med frun Ulla Löfven.Foto: Karin Törnblom / Ibl Bildbyrå / IBL BILDBYRÅ/IBL IBL

På lördagskvällen firade Sveriges största maktbolag 100-årsjubileum med pompa och ståt på Grand Hôtel i Stockholm. Och det var gott om prominenta gäster i vackra kläder.

Expressens modeexpert Emma Danielsson sätter getingbetyg på kläderna.

Foto: Karin Törnblom / Ibl Bildbyrå / IBL BILDBYRÅ/IBL IBL

Kronprinsessan Victoria

Den blåmönstrade kjolen med guldskimmer och asymmetrisk längd är pampig, elegant och modern på en och samma gång. Victoria gör därför helt rätt i att matcha med en klassisk topp och en svart jacka så att den vackra kjolen få stå i rampljuset. Snyggt och genomtänkt!

 

Foto: Karin Törnblom / Ibl Bildbyrå / IBL BILDBYRÅ/IBL IBL

Prins Daniel

Daniel har oftast koll passform och brukar se som allra stiligast ut i smoking. Han bär verkligen upp den här välklädda stilen med bravur. En smoking bör matchas med ett så klassiskt ytterplagg som möjligt. Daniel är alltså helt rätt klädd i sin raka och enkla svarta rock.

 

Foto: / Alex Ljungdahl

Magdalena Andersson

Den här åtsmitande kjolen ger henne en riktigt snygg figur och spetstoppen gör att stilen känns väldigt festlig och uppklädd. Men accessoarvalet är kanske inte det mest genomtänkta. De svarta pumpsen och den vita väskan går inte riktigt ihop stilmässigt.

 

Foto: / Alex Ljungdahl

Annie Lööf

Annie har verkligen vässat stilformen på sistone! Här visar hon upp ännu en lyckad feststil. Den här silverglittrande klänningen har ett fint fall och sitter som en smäck på henne. Det snygga skinnskärpet markerar midjan på rätta stället och gerbåde en smickrade figur och lite extra attityd.

 

Foto: Karin Törnblom / Ibl Bildbyrå / IBL BILDBYRÅ/IBL IBL

Ulla Löfven

 

Ulla får som vanligt till en smickrande passform på sin glänsande festklänning. Det är kanskeinte det allra mest moderna klädvalet bland kvällens välkläddagäster på röda mattan men honpassar väldigt bra i den här härliga blå nyansen.

Foto: / Alex Ljungdahl

 

Anna Kinberg Batra

Wow! Äntligen får vi se Anna glänsa och glittra i något riktigt glammigt. Det är roligt att se att hon verkligen har ansträngt sig och klätt upp sig till tänderna. Dessutom matchar hon smart med genomgående svarta accessoarer vilket är det bästa valet till den här glittrande blåsan.

Foto: / Alex Ljungdahl

Annika Falkengren

Annika ser fin och uppklädd ut, mycket tack vare festliga materialval. Den vackra toppen i genombruten spets ger ett välbehövligt lyft åt den i övrigt helsvarta klädseln. Knähöga stövlar i stället för klassiska pumps är ett oväntat men lyckat val som gör stilen mer intressant.

 

Foto: Alex Ljungdahl / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN

Anne Ramberg

En svart knälång kjol, ett par klassiska pumps och ett vitt pärlhalsband är förmodligen det mest klassiska man kan bära till fest. Anne ser onekligen festfin och elegant ut även om det hade varit roligt att se någon lite oväntad och modern detalj.

 

Foto: Alex Ljungdahl / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN

Olof Stenhammar

Olof gör entré som en frisk fläkt iklädd röd sammetskavaj och orangeblommig väst. Han får inte direkt den högsta trendpoängen i den här svårburna kombinationen men han förtjänar definitivt en stjärna i kanten för att han livar upp stämningen bland alla helsvarta smokings.

 

Foto: Alex Ljungdahl / ALEX LJUNGDAHL EXPRESSEN

Inger Stenhammar

En klassisk spetsklänning passar alltid bra till fest. Inger väljer en fin blå nyans och får dessutom till en snygg passform. Halsduken må vara värmande men den passar intetill den härklädseln och döljer lite väl mycket av den fina klänningen.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!