Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rusning till fjällen – stor ökning av bokningar

Foto: ALEX LJUNGDAHL
Foto: ALEX LJUNGDAHL

Vinterturismbolaget Skistar har noterat en ökning av bokningsläget med 33 procent inför årets jul- och nyårsveckor vad gäller en av bolagets största destinationer, Sälen.

Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget.

Ska du åka till fjällen denna vinter?

I påskas stod liftarna stilla och stugorna tomma.

SKistar kan ta igen mycket av det man förlorade på cornasmällen redan i år.

– På Skistar ser vi ett stort intresse för skidsemester hos oss i Sälen där bokningsläget inför jul och nyår ligger på hela +33 procent jämfört med samma period föregående år. /…/ Det visar ett tydligt ökat intresse för julfirande i fjällen där många vill tillbringa tid i skidbacken med välmående och hälsa i fokus, säger bolagets vd Stefan Sjöstrand.

Bolaget påminner självt om att bokningsläget för hela Skistar låg på +1 procent i juni, enligt senaste kvartalsrapporten.

– En uppdaterad siffra för samtliga destinationer kommer att kommuniceras i samband med Skistars nästa delårsrapport, skriver bolaget.

TV: Förvaltaren om Skistars aktie

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!