Tomas Kvarnkullen är programledare för Börsmorgon.Tomas Kvarnkullen är programledare för Börsmorgon.
Tomas Kvarnkullen är programledare för Börsmorgon.
Ratos lokaler på Drottninggatan 2. Foto: BENGT ALM©FOTOGRAFRatos lokaler på Drottninggatan 2. Foto: BENGT ALM©FOTOGRAF
Ratos lokaler på Drottninggatan 2. Foto: BENGT ALM©FOTOGRAF

Ratos säljer innehav i norska spritbolaget

Publicerad

I dagens Börsmorgon talar vi om varför investmentbolaget Ratos säljer sitt innehav i det norska spritbolaget Arcus. Vi får kommentarer kring helgens G 20-möte i Tyskland och talar om veckans aktie, Avanza.

Medverkar gör Richard Bråse, analytiker på Di, och Remiums chefsstrateg Peter Malmqvist. Dessutom talar vi med AddLifes vd Kristina Willgård om året som gått sedan börsnoteringen.

Vi håller också koll på börsen när den öppnar klockan 09.

I Dagens industris Börsmorgon, som produceras tillsammans med Expressen, bevakar vi Stockholmsbörsen med programmets gäster och experter som ger de bästa analyserna och aktietipsen.

Börsmorgon sänds varje vardag klockan 08.50. Hör gärna av dig med frågor och kommentarer till borsmorgon@di.se.

På sociala medier når du oss med hashtaggen #borsmorgon.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Dina Pengars startsida

Mest läst i dag

Börsen i dag
Räntekartan
Vinnare och förlorare
Valutakollen