Det är problem med betalappen Swish, skriver Aftonbladet. Foto: SkärmdumpDet är problem med betalappen Swish, skriver Aftonbladet. Foto: Skärmdump
Det är problem med betalappen Swish, skriver Aftonbladet. Foto: Skärmdump
Här är felmeddelandet som kommer upp när man försöker använda appen.Här är felmeddelandet som kommer upp när man försöker använda appen.
Här är felmeddelandet som kommer upp när man försöker använda appen.

Problem med Swish – svårt att använda appen

Publicerad

Det är problem med betalappen Swish, skriver Aftonbladet.

– Det är hög belastning i systemet och en god chansning är för att det är löneutbetalningar dagen innan jul, säger Per Ekwall från Swish.

I dag fredag betalas lönen för många ut, och många handlar klappar inför julen. Flera läsare har hört av sig till Expressen om att de har problem med att använda betalappen Swish.

– Det är en väldigt hög belastning nu och det kan påverka upplevelsen för vissa användare, säger Per Ekwall, pressansvarig för bolaget Getswish som står bakom Swish.

– Man får upp ett meddelande om att man får försöka igen helt enkelt.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Annons:
Till Dina Pengars startsida

Mest läst i dag

Börsen i dag
Annons:
Annons:
Annons:
Räntekartan
Vinnare och förlorare
Valutakollen