Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Allra-topparna i rätten – riskerar fängelsestraff

Alexander Ernstberger med en av sina försvarare, advokat Carl-Johan Malmberg ( t v), på väg in till rättegången i Allra-härvan. Flyttlådorna är fyllda med handlingar.
Foto: ALEX LJUNGDAHL

Alexander Ernstberger är kanske inte mest bitter över att tvingas till en ny domstolsprocess i härvan kring pensionsbolaget Allra där åklagaren vill ha honom i fängelse.

Han är arg på de ministrar som attackerat under de gångna åren.

- Inte minst finansministern som gick ut och sa att det var ”för jävligt” innan hon visst vad målet handlade om, säger pensionsbolagets tidigare vd.

Expressen Premium

Erbjudande till dig: Läs Expressen Premium gratis till midsommar

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis t.o.m 25 juni 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 79 kr/mån. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller endast fram till midnatt 16/5.

Gäller endast nya prenumeranter.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM – GRATIS TILL 25 JUNI” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Annons:

Gunilla Perssons miljonärsdejtande

”Det är bara celebriteter och miljonärer”

Harald Treutiger tripplade sin lön – lever livet i solen

Tv-profilens nya vardag med frun • ”Haft ett jäkla bra liv”

”Någon gång har jag säckat ihop i duschen”

Filip Hammar om: Kriget • Revanschen • Sista samtalet