Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Patricia, 39, lämnade jobbet som kock – blev daytrader

Under tio års tid har Patricia, 39, försörjt sig genom att enbart köpa och sälja aktier på Stockholmsbörsen.Foto: PRIVAT
Hon har haft en tydlig strategi i sitt handlande från första dagen. Den strikta linjen har varit både hennes vapen och räddning – många gånger.Foto: PRIVAT

Hon är kocken och kallskänkan som sadlade om – till daytrader.

Under tio års tid har Patricia Hjärtner, 39, försörjt sig genom att enbart köpa och sälja aktier på Stockholmsbörsen, efter att hennes affärer gett mersmak.

– Helt plötsligt kunde jag resa och göra lite andra roliga saker. Jag behövde inte oroa mig för räkningarna om jag blev sjuk och inte kunde gå till jobbet, säger hon.

Genom åren har hon utvecklat en strategi som hon aldrig avviker från.

Här ger trebarnsmamman sina bästa tips – samtidigt som hon varnar för de lömska fällor som finns. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!

Professorn: Så lätt blir du av med din 40-plusmage

Tappa fem kilo på en månad • ”Det här är prio ett”

”De med äldre pengar tycker att det går fort för de nyrika”

Bathina Philipsons väg från flykting till societetsdrottning

Här är vanliga felen på de begagnade storsäljarna

Undvik dyra misstag när du köper begbil