Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paret satsade allt – nu drar bullimperiet in 100 miljoner

Historien om Fabrique började för runt 20 år sedan, när David bakade och Charlotta jobbade extra i butiken i ett bageri i Stockholm.Foto: JOHAN ERIKSSON

NEW YORK. Det började med en kärlekshistoria, och en längtan efter något eget.

Charlotta och David Zetterström belånade sin lilla lägenhet för att kunna starta Fabrique 2008 – och nu drar surdegsimperiet in över 100 miljoner kronor om året och finns i tre länder.

Över en kaffe på New Yorks första Fabrique berättar de om vad som varit nyckeln i framgången, hur de håller sams som par och företagsledare, och nervpärsen när ”matvärldens Anna Wintour” kom till det nyöppnade bageriet.

– Då höll vi ju på att dö, säger Charlotta Zetterström.

Expressen Premium

Black Friday-erbjudande: Läs Premium gratis hela vintern

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 28 februari 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!

Ny studie: Vanligaste symtomen på corona

Vanligaste symtomen på corona

Smittan slår mot de rika – men få kan förstå varför

På Östermalmshallen handlar kunderna för upp till 40 000 kronor per månad under pandemin

Mirakelbebisen Loui dog – familjens kamp i sorgen

”Han var en en lycklig själ” • Kyrkogårdsvaktmästaren Peter fick begrava sin egen son