Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Paret satsade allt – nu drar bullimperiet in 100 miljoner

Historien om Fabrique började för runt 20 år sedan, när David bakade och Charlotta jobbade extra i butiken i ett bageri i Stockholm. Foto: JOHAN ERIKSSON

NEW YORK. Det började med en kärlekshistoria, och en längtan efter något eget.

Charlotta och David Zetterström belånade sin lilla lägenhet för att kunna starta Fabrique 2008 – och nu drar surdegsimperiet in över 100 miljoner kronor om året och finns i tre länder.

Över en kaffe på New Yorks första Fabrique berättar de om vad som varit nyckeln i framgången, hur de håller sams som par och företagsledare, och nervpärsen när ”matvärldens Anna Wintour” kom till det nyöppnade bageriet.

– Då höll vi ju på att dö, säger Charlotta Zetterström.

Expressen premium

Starta Premium direkt
– första månaden är gratis

Premium är en digital prenumeration. Läs utan kostnad i en månad, därefter 69 kr/mån. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online när du vill.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!