Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paret satsade allt – nu drar bullimperiet in 100 miljoner

Historien om Fabrique började för runt 20 år sedan, när David bakade och Charlotta jobbade extra i butiken i ett bageri i Stockholm.
Foto: JOHAN ERIKSSON

NEW YORK. Det började med en kärlekshistoria, och en längtan efter något eget.

Charlotta och David Zetterström belånade sin lilla lägenhet för att kunna starta Fabrique 2008 – och nu drar surdegsimperiet in över 100 miljoner kronor om året och finns i tre länder.

Över en kaffe på New Yorks första Fabrique berättar de om vad som varit nyckeln i framgången, hur de håller sams som par och företagsledare, och nervpärsen när ”matvärldens Anna Wintour” kom till det nyöppnade bageriet.

– Då höll vi ju på att dö, säger Charlotta Zetterström.

Expressen Premium

Sommarerbjudande: Testa Premium fritt hela sommaren

Läs alla artiklar till 31 augusti för 0 kronor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid, säg enkelt upp online när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!

Barnens skräckfyllda liv på hästgården: ”Då forsar blodet ur näsan”

Mamman radade upp sönerna i stallet • Avslöjad av inspelning • ”En osannolik händelse”

Polisutredningen mot Busch klar – åtalsbeslut inom kort

”Misstankarna har inte minskat i styrka”

De ärver Norges största förmögenhet – 100 miljarder

Pappan: Ska inte ha samma arbetsvardag som jag