Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Paret Obama tecknar avtal för podcasts hos Spotify

Barack Obama och hans fru Michelle Obama har tecknat ett flerårigt avtal med musikjätten Spotify. Foto: NAM Y. HUH / AP TT NYHETSBYRÅN
Daniel Ek, vd och grundare för Spotify. Foto: Spotify / Spotify

Barack Obama och Michelle Obama – Spotifys nya stjärnsamarbete. 

I ett partnerskap med musikjätten har det före detta presidentparet bestämt sig för att ”låna ut” sina röster till diverse podcasts skriver Di

”Samtal hjälper oss bygga broar mellan varandra och öppnar oss själva för nya idéer”, skriver Michelle Obama i ett pressmeddelande från Spotify.

Det är för att producera ett antal exklusiva poddar som USA:s forne president Barrack Obama och hans fru Michelle Obama skrivit på ett avtal med musiktjänsten Spotify. 

Avtalet gäller i flera år och i ett pressmeddelande från Spotify står det: 

”Paret Obama ska både utveckla och producera samt låna ut sina röster till diverse podcasts”. 

Poddarna kommer att gå att lyssna på över hela världen. 

Vill dela berättelser med världen

Ett ”underhållande” och ”tankeväckande” samtal är något som både ex-presidenten och hans fru alltid sagt högt värde på skriver de i pressmeddelandet. 

Michelle Obama hoppas på att kunna lyfta de röster i samhället som ofta tystas. Foto: PAUL R. GIUNTA / AP TT NYHETSBYRÅN

”Samtal hjälper oss bygga broar mellan varandra och öppnar oss själva för nya idéer”. 

Vidare skriver Michelle Obama att hon genom det nya avtalet hoppas på att kunna göra de röster i samhället, som ofta tystas, hörda och sprida deras berättelse världen över. 

”Det är en ära” 

Enligt Di har Spotify i dagsläget över 100 miljoner premium användare och 217 miljoner lyssnare som är aktiva dagligen. Efter att ha presenterat nyheten om sitt senaste samarbete under torsdagen handlades företagets aktie upp 2,7 procent. 

”President Barack Obama och Michelle Obama är två av världens viktigaste röster. Det är en ära att arbeta med dem för att kunna hitta och dela berättelser som kommer att inspirera vår globala publik”, skriver Spotifys innehållschef Dawn Ostroff i pressmeddelandet.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!