Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Paolo Robertos nya satsning – ska sälja mat på internet

Tv-stjärnan togs av polis misstänkt för sexköp i maj. Så här rapporterade Expressen TV då.
Paolo Roberto gör en ny satsning på mat.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Paolo Roberto har startat en ny verksamhet där han ska sälja italiensk mat på nätet.

Tv-profilen lämnade hastigt sitt förra varumärke efter att han erkänt sexköp tidigare i år.

Paolo Roberto är aktuell med en ny satsning på italiensk mat. Det innebär att han är tillbaka i livsmedelsbranschen, den här gången med en webbutik med egna varor, skriver han på Instagram.

Där beskriver han också att han har rest till Italien för att arbeta med de nya produkterna.

”På väg till Italien idag för att starta skörden av oliver på min mark”, skriver han.

Erkände sexköp

Paolo Roberto greps i maj när polisen slog till mot en lägenhetsbordell på Östermalm i Stockholm. Han togs av polis, erkände sexköp och berättade själv om vad som hänt i TV4.

Paolo Roberto förlorade en rad uppdrag och tidigare samarbetspartners tog avstånd från honom. Det innebar också slutet för varumärket Paolos, med italienska matprodukter.

– Redan där började jag fundera på hur vi skulle kunna slå in kilen mellan personen och företaget. Jag insåg direkt att de måste separeras. Sedan kände jag en besvikelse, och ilska. Det är vidrigt och väldigt långt ifrån mina egna värderingar, har Patrik Svantesson, medgrundare till Evanoff Group, företaget bakom varumärket, till Di Weekend.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!