Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så lever Sveriges tre rikaste unga kvinnor

Katarina Martinson, styrelseordförande i industrikoncernen Indutrade, finns med i toppen på listan över Sveriges rikaste kvinnor under 40 år. Foto: LEIF R JANSSON / TT / TT NYHETSBYRÅN

Sveriges mest förmögna kvinnor under 40 är två tungviktare inom finansbranschen. 

Men för de flesta är ändå systrarna Louise Lindh, 39, och Katarina Martinson, 37, ganska okända. Katarinas stora integritet har till och gjort att hon liknas vid Greta Garbo. 

Även Sophie Stenbeck, 37, som är trea på listan över Sveriges rikaste kvinnor under 40, är en doldis. 

Men deras enorma förmögenheter möjliggör liv som är allt annat än vanliga.

Expressen premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!