Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Barack Obama kommer till konferens i Stockholm

Foto: JASON DECROW / AP TT NYHETSBYRÅN

USA:s förre president Barack Obama kommer till Stockholm, skriver Breakit.

Han ska tala på techkonferensen Brilliant Minds.

I juni anordnar Spotify-grundaren Daniel Ek och entreprenören Ash Pournouri tech- och musikeventet Brilliant Minds. 

Nu avslöjar Breakit att en av gästerna är den förre amerikanske presidenten Barack Obama.

”Vi är glada över att kunna välkomna president Barack Obama till Brilliant Minds 2019”, skriver Brilliant Minds på sin sajt.

Fredspristagare

Obama var USA:s president 2009–2016. År 2009 fick han Nobels fredspris, som enligt motiveringen tilldelades honom ”för hans extraordinära insats för att stärka internationell diplomati och samarbete mellan folk” och för hans ”vision om att arbeta för en värld utan atomvapen”. 

Efter att han avgått har startat ett samarbete med Netflix där han och frun Michelle Obama ska producera tv-serier och filmer.

Andra talare som kommer till Brilliant Minds är Ariana Huffington, grundare av Huffington Post, skådespelaren och aktivisten Forest Withaker, designern Diane von Furstenberg samt Googles chefsingenjör Hartmut Neven, skriver Breakit.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!