Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Scandic öppnar upp för kontorsarbete – på hotell

Scandic Park i Stockholm.
Foto: JOEL MARKLUND / BILDBYRÅN

Hotellkedjan lanserar på tisdagen ett nytt coworking-koncept på närmare 270 hotell i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland och Polen.

Priset är 199 kronor för en dag, 799 för en vecka eller 1.999 kronor för en månad.

Coworkingtrenden har vuxit sig allt starkare i Norden till följd av en ökad digital utveckling och behovet för permanenta kontor minskar. 

– Konceptet erbjuder en bekväm plats för arbete utanför kontoret eller hemmakontoret, utrustat med Wi-Fi, kaffemaskin och tillgång till en lugn miljö för bästa arbetsro. Erbjudandet bygger på enkelhet och är fritt från bindningstider, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Både små och större företag söker en ökad flexibilitet för sina medarbetare, oavsett om det är på arbetsplatsen eller på distans, menar Scandic.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!