Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miljonerna bakom ”16 weeks of hell”

Tony Andersson utförde träningsprogrammet själv innan han lät andra genomgå det.Foto: 16WOH Press

”16 weeks of hell” är på allas läppar – det tuffa träningsprogrammet som förvandlade pösmunkar till fysiska praktexemplar. 

Det började med att en rad kändisar rasade i fettmassa och visade upp sina markerade muskler i press och på sociala medier.

Nu växer verksamheten så det knakar – och miljonerna rullar in.  

– Det blir bara större och större. Fler följer programmet och vi får allt fler följare på sociala medier, säger företagets vd Tony Andersson. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!

Här säljer kvinnorna sex vid Strandvägen

De erbjuder sina kroppar utanför lyxrestaurang • Ligor hotar med voodoo

Paren som drar in mest pengar: Sök där du bor

Kvinnorna som tar plats på listan – tjänar mer än sina män

Skönhetsingreppen som gick helt fel – kändisarna berättar

Tappade hår av implantat • Ansiktet ruttnade • ”Fan vilken ångest”