Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miljonären: Jag tackar Gud för plastikkirurgi

Stora farorna med botox.
Jane Park, 23, har lagt sig under kniven flera gånger.Foto: Instagram
Hon blev den yngsta lottomiljonären någonsin.Foto: Instagram

Mångmiljonären Jane Park, 23, är djupt tacksam för att ha kunnat förändra sitt utseende genom skönhetsoperationer.

”Tacka Gud för plastikkirurgi”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Jane Park, 23, blev känd när hon som 17-åring vann motsvarande 12,4 miljoner kronor. Vinsten gjorde Jane, som bor i Storbritannien, till den yngsta lottomiljonären någonsin.

23-åringen har vid ett flertal tillfällen gått ut i pressen och berättat om svårigheterna med att vara miljonär.

I en intervju med tidningen Daily Mirror förklarade Jane Park att hon var ”trött på att handla märkesgrejer”, ”trött på att resa till dyra resmål” och har problem att hitta pojkvänner som ”inte bara är ute efter hennes pengar”.

Vid ett annat tillfälle beskrev Jane Park sitt liv som ”miserabelt” till följd av pengarna.

– Ibland känns det som att vinna på lotteriet har förstört mitt liv. Jag trodde att det skulle göra mitt liv tio gånger bättre men det har blivit tio gånger värre. Vissa dagar önskar jag att jag inte hade några pengar. Jag säger till mig själv att mitt liv hade varit så mycket bättre om jag inte vunnit, sa hon i intervjun.

”Tacka Gud för plastikkirurgi”

Nu rapporterar Daily Mail att Jane Park har publicerat en bild på sig själv när det förra decenniet tog vid år 2010. Syftet ska ha varit att belysa hur mycket hon har förändrats sedan dess. Bilden, som publicerades på Instagram, pryds av texten: ”Början på decenniet” följt av en hel rad emojis som gråter av skratt.

”Tacka gud för plastikkirurgi”, skriver hon vidare, och tackar därefter miljonerna hon vann.

Jane har bland annat opererat sina bröst.

Janes stora kärleksbekymmer

Genom att erbjuda motsvarande 700 000 kronor per år i ”lön” hoppades Jane Park tidigare i år att hon skulle hitta en pojkvän – men förgäves.

23-åringen drabbades nyligen av nya motgångar på sin vandring längs kärlekens krokiga stigar, då hon blev avstängd från Tinder för att ha brutit mot dejtingappens regler. Exakt vilket regelbrott det rörde sig om är oklart.

Största händelserna i Sverige i dag:

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!