Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miljardärsparet hyrde in en oljerigg för sin bröllopsfest

Paret gifte sig stillsamt i Stockholm men bröllopsfesten på Capri var allt annat än lugn.Foto: SPLASH NEWS/IBL
Giovannas brudklänning var gjord av Alexander McQueen.Foto: SPLASH NEWS/IBL

Han, en svensk fastighetskung som på egen hand byggt ett miljardimperium, hon en italiensk stylist som vuxit till en modeikon på Instagram.

Men trots att Oscar Engelbert och Giovanna Battaglia lever ett glamouröst jetsetliv har de lyckats hålla en låg profil utanför sina kretsar – fram till bröllopet, det vill säga.

“Tidernas mest överdådiga modebröllop”, skrev magasinet New York om tillställningen som började i Stockholms stadshus och slutade på en inhyrd oljerigg utanför Capri.

Expressen Premium

Black Friday-erbjudande: Läs Premium gratis hela vintern

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 28 februari 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!

Kärleken, skandalerna och bråken i ”På spåret”

Grova skämtet klipptes bort • De blev ett par • SVT:s ursäkt

Så förändras våra liv – om corona aldrig försvinner

Det blir det ”nya normala” • Spridarna • Grupperna som behöver vaccin

Utbrottet: ”Ligger du med min fru?”

Tysons ilska mot Trump – sedan blev de vänner