Behgjet Pacolli, 64, är politiker, Kosovos tidigare president samt en välkänd businessman i Schweiz. Foto: PrivatBehgjet Pacolli, 64, är politiker, Kosovos tidigare president samt en välkänd businessman i Schweiz. Foto: Privat

Behgjet Pacolli, 64, är politiker, Kosovos tidigare president samt en välkänd businessman i Schweiz.

 Foto: Privat
Nu bjuder han in alla sina 350 000 fans till att komma och festa med honom i hans hem. Foto: PrivatNu bjuder han in alla sina 350 000 fans till att komma och festa med honom i hans hem. Foto: Privat

Nu bjuder han in alla sina 350 000 fans till att komma och festa med honom i hans hem.

 Foto: Privat
Festen kommer att hållas i slutet av augusti då Behgjet Pacolli firar sin 65-årsdag. Foto: PrivatFesten kommer att hållas i slutet av augusti då Behgjet Pacolli firar sin 65-årsdag. Foto: Privat

Festen kommer att hållas i slutet av augusti då Behgjet Pacolli firar sin 65-årsdag.

 Foto: Privat

Miljardär bjuder hem 350 000 fans på fest

Publicerad

Den välkände miljardären Behgjet Pacolli ordnar en stor fest och bjuder in alla sina 350 000 fans till att komma och festa med honom i hans hem.

– Många av dem bor i andra länder så som Sverige, Schweiz och Tyskland och det kan vara svårt för dem att vara där i en vecka, men jag tror verkligen att mer än 20 000 personer kommer att dyka upp, säger han.

Behgjet Pacolli, 64, är politiker, Kosovos tidigare president samt en välkänd businessman i Schweiz.

Men förutom det så är han en omtyckt offentlig person som mer än gärna delar med sig av sitt liv på Facebook.

För att fira att han nu har passerat 350 000 gilla-markeringar på Facebook har han därför bjudit in alla på en stor fest hem till sig.

"Ni är alla viktiga för mig och ni har varit vid min sida hela tiden. Därför har jag en önskan: Ni är alla bjudna på cocktail hemma hos mig. Varför inte varje kväll, i en hel vecka, i samband med min födelsedag", skriver han i inlägget.

– Jag kommer att ha den här Facebookfesten för mina fans, eller som jag kallar dem – mina vänner. Jag kommer att bjuda på cocktails i min trädgård, säger Behgjet.

Bor i olika länder

Hans förhoppning är att så många människor som möjligt kan sluta upp hemma hos honom.

– Många av dem bor i andra länder så som Sverige, Schweiz och Tyskland och det kan vara svårt för dem att vara där i en vecka, men jag tror verkligen att mer än 20 000 personer kommer att dyka upp.

Och Behgjets fans var inte sena med att svara på inbjudan.

– Inom loppet av 24 timmar så hade inlägget över 12 000 likes och över 500 positiva kommentarer om det här eventet. De sa att det här var väldigt unikt och de var så överraskade.

I slutet av augusti kommer festen att hållas och då kommer i samband med det fira sin 65-årsdag.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Dina Pengars startsida

Mest läst i dag

Börsen i dag
Räntekartan
Vinnare och förlorare
Valutakollen