Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Märta och Sofia Schörling är Sveriges rikaste systrar

Märta Schörling och maken Linus Andreen bor på fashionabla Strandvägen.Foto: PATRIK C ÖSTERBERG/TT / PATRIK C ÖSTERBERG TT NYHETSBYRÅN
Anders Högberg med hustrun Sofia Schörling.Foto: EXPRESSEN / TT NYHETSBYRÅN
Märta Schörling och pappa Melker Schörling vid Märtas förta bröllop då hon gifte sig med Christian Siebers i Södermanland 2014.Foto: Charles Hammarsten/TT / Charles.Hammarsten

De är välutbildade, mångmiljardärer och nära vänner med den svenska kungafamiljen. 

Systrarna Märta och Sofia Schörling fick för några år sen ärva sin pappas stora aktieposter i Securitas, AAK och i Hexagon och är tillsammans goda för 80 miljarder kronor.

Expressen har granskat systrarna som aldrig ger några intervjuer.

– De är så mycket societet man kan vara och de umgås bara med andra rika personer och miljardärer, säger en person i familjens närhet till Expressen.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Annons:

NYHETSBREV: Dina Pengar guidar dig genom veckans viktigaste nyheter om privatekonomi. Få ett nyhetsbrev direkt till din mejl - varje vecka. Anmäl dig här!

Mord och bomber – gängen som sätter skräck i Sverige

Se unika bilder från gängvåldets Sverige i fördjupningsprogrammet

Så mycket tjänar svenska profilerna

Experten: Flera parametrar som spelar in

Svenska lyxbanan omges av turbulens

Bakom kulisserna på Bro Hof: ”Förbannad – man kan inte behandla människor så”